De C2C tools xx voor de gebouwde omgeving ontwikkeld door C2Clabxx gaan uit van eco-effectiviteit, de vraagstelling in de tools is ‘doe meer beter’. Dit in tegenstelling tot eco-efficiënte benadering van de bestaande duurzame tools, waar de vraagstelling luidt ‘doe minder slecht’. Aan de hand van de 7 thema’s lucht, water, bodem, energie, openbare ruimte, flora&fauna en welzijn meten de tools in hoeverre uw project op weg is naar C2C. De tools zijn toepasbaar voor zowel nieuwbouw als renovatie.


C2C WEBLOG

Het ontwerp van de eerste C2C woning van Nederland is nu definitief, de fundering is gestort zodat de eerste contouren langzaam aan zichtbaar worden! Een mijlpaal in de jonge historie van C2C in Nederland. De wording van deze woning is te volgen op deze wekelijkse blog. Iedere week nieuws over de laatste ontwikkelingen van C2C bouwen in de praktijk.


GRATIS DEMO TOOL

Bent u op zoek naar de concrete mogelijkheden die C2C biedt voor de bouw? Maak dan kennis met de gratis demo versie van de C2C Woningbouwtool xx en klik op de button hiernaast. Door uw project in te voeren ontdekt u hoe de tool werkt en in hoeverre uw project al op weg is naar C2C.
       

C2C tools xx

C2Clabxx is onderdeel van XXarchitecten | KvK: 24154249 | Opdrachten worden aanvaard binnen de rechtsverhouding DNR 2005 van BNA ONRI.

Copyright © 2010-2013 C2Clabxx. All rights reserved.

C2C tools xx | eco-effectief bouwen | advies

home       over ons         contact