Wilt u een energieneutraal, veilig en comfortabel huis bouwen? Wilt u materialen gebruiken die niet giftig zijn voor uw gezondheid? Kunt u ook zonder gasaansluiting uw huis verwarmen? Wilt u dat uw woning juist een bijdrage brengt aan onze leefomgeving? Dan is eco-effectief bouwen dè oplossing! Met de C2C Woningbouwtool xx kunt u zelf kiezen welke eco-effectieve maatregelen in uw huis moeten worden opgenomen. Wij begeleiden u vanaf het eerste initiatief tot en met de uitvoering.


De C2C Woningbouwtool xx zal de gebruiker veel informatie geven rond alle mogelijkheden binnen het eco-effectief bouwen. Het instrument helpt u op weg naar Cradle-to-Cradle door middel van adviezen voor diverse woonvormen omtrent onderwerpen als installaties, materiaalgebruik, welzijn en energievoorzieningen. De omgeving, het ontwerp en de positionering van de woning speelt hierin een belangrijke rol. Daarnaast laat het instrument ook zien wat de CO2-uitstoot door energiegebruik is aan de hand van de gekozen energieleverancier en/of duurzame energievoorziening.


Maak nu gratis kennis met de demo versie van de C2C Woningbouwtool xx. De tools zijn gericht op nieuw te bouwen en bestaande woningen. Gebruikers van deze tools kunnen woningbouwcorporaties, architecten, projectontwikkelaars, particuliere opdrachtgevers of aannemers zijn.

woningbouw

C2Clabxx is onderdeel van XXarchitecten | KvK: 24154249 | Opdrachten worden aanvaard binnen de rechtsverhouding DNR 2005 van BNA ONRI.

Copyright © 2010-2013 C2Clabxx. All rights reserved.

home       over ons         contact

C2C tools xx | eco-effectief bouwen | advies